Over Urban Rookies

Wij van Urban Rookies zijn gek op de natuur en buitenspelen! Je vind hier de leukste buitenspeltips en we helpen je graag op weg om samen met je kind de natuur buiten te ontdekken.

Je vind hier tips, inspiratie en producten om bezig zijn met de natuur zo leuk en makkelijk mogelijk te maken.

Over Leonie

Ik kan het mij voorstellen dat je ook wel benieuwd bent wie er achter dit blog zit!

Mijn naam is Leonie van Zonneveld en moeder van 2. 

Mijn eigen kinderen (Feron van 6 en Yara van 3) zijn mijn grootste inspiratiebron. Ik vind het leuk om mijn kinderen dingen van de natuur mee te geven en ben vaak bezig buiten veel leuke weetjes en bezigheden te vertellen aan ze. Het leukste aan kinderen vind ik dat ze nog zo open staan voor nieuwe dingen en graag alles willen weten.
Hoe een pissebed zich oprolt, waarom een boterbloem geel is en hoe het nou precies werkt met vlinders en rupsen.
Ze verwonderen zich nog om de kleinste dingetjes, en geef ze graag dit plezier mee.

Mijn missie is om meer kinderen naar buiten te krijgen. Lekker de natuur in, nieuwe dingen ontdekken, vieze handen maken en niet te vergeten; mooie herinneringen maken ipv. achter een beeldscherm plakken.
Als werkende moeder weet ik als geen ander hoe lastig het soms is om weer nieuwe dingen te bedenken om te gaan doen, daarom inspireer ik graag anderen en maak ik de leukste pakketten om lekker met de natuur bezig te zijn.

Kind blij = jij blij = wij blij

Alle items worden met zorg uitgetest door mijn eigen kinderen.
Dat ze super kieskeurig zijn is in dit geval helemaal heerlijk, want alle nieuwe producten mogen zij natuurlijk als eerste uittesten. Als zij fan zijn, dan pas komt het in de shop.

Zo weet ik zeker dat de items en activiteiten ook écht leuk zijn voor kinderen.

Naast bloggen maken wij ook te gekke SOS bandjes van leer zodat je met een veilig gevoel op pad kunt. Deze maken wij met een klein toegewijd team in Nederland. Inmiddels spelen duizenden kinderen lekker buiten met deze handige bandjes
Toen deze SOS bandjes in het begin van 2019 in meer dan 8 tijdschriften in NL en BE verschenen is het balletje enorm snel gaan rollen en heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Samen met een aantal gastbloggers schrijven wij meerdere keren per week leuke blogs vol inspiratie.

Bij UrbanRookiesBlog vind je de leukste tips om te spelen, de tofste dagjes uit en delen we de leukste ”Urban Rookies Proof” hotspots.
Alles op deze site is geschreven vanuit onze eigen ervaring. We testen alles zelf en alleen de allerleukste dingen halen het blog.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen om te ontdekken. Samenwerken, vragen of andere toffe ideeën? Mail gerust!