Over ons

Ik kan het mij voorstellen dat je ook wel benieuwd bent wie er achter dit blog zit!
Mijn naam is Leonie van Zonneveld en moeder van 2. Als échte boogschutter ben ik heel graag op pad. Nu ik moeder ben van een jongen van 6 en meisje van 3 neem ik de kinderen natuurlijk graag mee en is de zoektocht begonnen naar leuke uitjes voor ons allemaal.

Mijn missie is om meer kinderen naar buiten te krijgen. Lekker de natuur in, nieuwe dingen ontdekken, vieze handen maken en niet te vergeten; mooie herinneringen maken ipv. achter een beeldscherm plakken. Mijn passies zijn toch wel de natuur, fotografie en schrijven. Dit alles kan ik mooi bundelen op dit blog.
Als werkende moeder weet ik als geen ander hoe lastig het soms is om nieuwe dingen te bedenken om te gaan doen, daarom inspireer ik graag anderen met de leuke dingen die wij doen.

Naast bloggen maken wij ook te gekke SOS bandjes van leer zodat je met een veilig gevoel op pad kunt. Deze maken wij met een klein toegewijd team in Nederland. Inmiddels spelen duizenden kinderen lekker buiten met deze handige bandjes
Toen deze SOS bandjes in het begin van 2019 in meer dan 8 tijdschriften in NL en BE verschenen is het balletje enorm snel gaan rollen en heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Samen met een aantal gastbloggers schrijven wij meerdere keren per week leuke blogs vol inspiratie.

Bij UrbanRookiesBlog vind je de leukste tips om te spelen, de tofste dagjes uit en delen we de leukste ”Urban Rookies Proof” hotspots.
Alles op deze site is geschreven vanuit onze eigen ervaring. We testen alles zelf en alleen de allerleukste dingen halen het blog.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen om te ontdekken. Samenwerken, vragen of andere toffe ideeën? Mail gerust!