Een dagje Nijmegen met kids

7 augustus 2019Leonie van Zonneveld

Ellen van @boysmom_ellen ging een paar weken geleden tijdens de Nijmeegse vierdaagse een dagje naar Nijmegen samen met haar zoon! Speciaal voor ons schreef zij hier een blog over.
Wat zij precies deed en waar zij geluncht heeft lees je hieronder.

Lunch bij Lunchroom Barboleta, we stapte hier spontaan naar binnen. Natuurlijk wel even snel op google gekeken of het er een beetje leuk uitzag. Het terras zat goed vol maar ze hebben ook een binnentuin. Dit was echt een topper. Lekker in het zonnetje of een schaduw plekje gezellig bloemetje op tafel en het was heerlijk zitten. Aan de kinderen is gedacht, ze hebben er een speelhoek met keukentje en ook kindvriendelijke keuzes op de menukaart. De straat voor Barboleta kijkt uit op een steegje waar mijn zoon met een lunch vriendinnetje even kon rennen. 

pastedGraphic.png pastedGraphic_1.pngpastedGraphic_2.png 

Nederland kent tal van gratis evenementen die ook leuk zijn om met je kleuter naar toe te gaan. Een daarvan is nu bezig; de Nijmeegse vierdaagse. Wij konden familie leden gaan aanmoedigen maar er gebeurt zoveel dat het echt een leuk uitje is. Het begon al met reizen met de trein. Op het station plein heeft de NS veel activiteiten neergezet om fit zijn te promoten. Het was maar goed dat er ook een treintje vertrok om je naar een van de pleinen te rijden anders waren we hier al niet weg gekomen. Mijn zoon wil later politie agent worden en al heel snel kwamen we een politieagent tegen. Mijn vierjarige sprak deze agent aan en kreeg een rondleiding door de auto en kreeg zelfs even de handboeien om. De wandelaar kom je op veel plaatsen tegen en in de stad is er een hoop gezelligheid. Mensen die staan te feesten, mensen die zijn aan het aanmoedigen en kinderen die high fives geven. Al met al een geslaagde dag.