Spelen en lunchen bij Bruis!

5 juli 2019Leonie van Zonneveld

Heerlijk lunchen, dineren of borrelen terwijl de kinderen zich vermaken. Als moeder ben ik altijd op zoek naar leuke plekken waar wij én de kids lekker kunnen genieten. Vaak moet je inleveren op de kaart, het uitzicht of de kids vervelen zich rot.

Afgelopen week kwam ik per toeval bij Bruis in Blaricum terecht. Bruis is een kindvriendelijke hotspot in Blaricum. Heel fijn, het is dicht bij de snelweg en je kunt hier gratis parkeren.
Wat mij meteen opvalt als ik aan kom lopen is het fijne terras buiten met daarnaast een grote speeltuin! Je vind hier naast het terras verschillende mooie houten speeltoestellen, schommels en grote trampolines. Het lijkt mij echt heerlijk om hier in het zonnetje te genieten van een kop thee terwijl ik uitkijk op de kinderen die zich lekker aan het vermaken zijn met klimmen en klauteren.


Binnen is het restaurant verdeeld in 2 delen. In het voorste deel vind je verschillende hoekjes met tafeltjes of banken waar je lekker kunt zitten. Aan de andere kant van het restaurant vind je het gedeelte voor de kinderen met 4 verschillende speelhuisjes. Ze kunnen zich hier goed vermaken in het keukentje, het tekenhoekje of de schroevenhoek.
Hier vind je verschillende tafeltjes waar je kunt zitten om te lunchen of dineren, en in het midden van de ruimte staat een grote ovale tafel met tijdschriften waar je lekker kunt lezen.

Ruime leestafel in de buurt van de kinderhoekjes
Een van de kinderhoekjes even uittesten
Gezellig doorkijkje langs alle tafels

Alsof het nog niet allemaal genoeg is vind je boven een grote speelzolder met tunnels, glijbanen, een blokkenhoek en zelfs een filmhuis. Er is hier goed nagedacht over de kinderen, bij de trap omhoog zit er om de paar treden een groot stootbord zodat ze nooit meer dan een paar tredes naar beneden kunnen vallen. Dit geeft een veilig gevoel als de kids zich lekker boven uitleven.

Speelse vogelhuisjes richting de trap naar de speelzolder

Dit alles voor de kinderen doet niet af aan de fijne sfeer die er bij Bruis hing. Er zijn verschillende tafeltjes en gezellige hoekjes binnen en buiten waar je heerlijk kunt zitten én het ziet er ook nog eens prachtig uit.
Daarnaast hebben ze hier een heerlijke ontbijt&lunch– en dinerkaart met eigenlijk voor ieder wel iets wils.

Mooie muurschilderingen door heel het restaurant
Lekker lezen in de loungehoek
Handige magnetron voor bijv. een fles

Ook met het eten is aan de kinderen gedacht. Je vindt hier verschillende lunch- of dinergerechten die uitlopen van een speltboterham met jam tot ”My first carpaccio” voor de echte fijnproevers.
Bruis vind gezond eten belangrijk en bereidt alles vers. De complete kinderkaart bekijk je hier.

Heerlijke salade van de lunchkaart

Mijn vriendin en ik kozen een van de salades uit de lunchkaart.

Al met al ben ik super positief! Ik kwam hier terecht omdat ik samen met een vriendin een plek zocht om fijn te kunnen werken, maar we komen zeker nog eens samen terug met de kinderen!
De website van Bruis vind je hier.

Dag Bruis, tot de volgende keer!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Uitje: Panbos in Katwijk

4 juli 2019

Volgende bericht

2 Alternatieven voor waterballonnen

6 juli 2019