Uitje: Panbos in Katwijk

4 juli 2019Leonie van Zonneveld

Shanne van @huisjebijzee schreef weer een leuk blog over een uitje bij haar in de buurt! Dit keer over het Panbos in Katwijk!

Behalve het strand heeft Katwijk ook een heel mooi bos. Het Panbos is een geweldige plek om te wandelen, picknicken en te spelen. Het bos heeft een eendenvijver, een hertenkamp en verschillende speeltoestellen. Ook kan je een wandeling maken naar een nog bestaand stuk van de Atlantikwall. 

Mooie speelplek in het Panbos
Met bankjes om de kids in de gaten te houden of even uit te rusten.

Er zijn verschillende wandelroutes (je kan een plattegrondje downloaden op de website van de gemeente Katwijk) en heel veel mooie grasvelden. Perfect voor een picknick of gewoon om lekker te rennen. 

Lekker rennen
Het hertenkamp

Via het Panbos kan je doorsteken richting het strand (maar dat is zeker een flinke wandeling) en kom je onderweg prachtige stukjes duin tegen. 

Verschillende beelden met dieren uit het bos

Mocht je van al dat spelen nu honger hebben gekregen, dan kan je terecht bij restaurant Panbos (in het bos) of bij pannenkoekenboerderij Katwijk (bij de ingang).

Natuurlijk ging het SOS bandje van Thiago mee

Voor dit mooie bos betaal je E2,- entree bij het loket of de automaat aan het begin. Tot 16 jaar mag je gratis onder begeleiding van een volwassene en als volwassene mag je 4 kinderen begeleiden.

Wassenaarseweg 152A
2223 LD Katwijk

  • 8.00 – 20.30 uur (1 april tot 1 oktober)
  • 9.00 – 17.00 uur (1 oktober tot 1 april)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Inpaklijst uitje/dagje weg

2 juli 2019

Volgende bericht

Spelen en lunchen bij Bruis!

5 juli 2019