Inpaklijst uitje/dagje weg

2 juli 2019Leonie van Zonneveld

Ik vind het altijd lekker om goed voorbereid op pad te gaan. Omdat bij ons het de deur uitgaan nogal eens chaotisch verloopt heb ik een tasje met alle benodigdheden bij de deur staan. Zo kan ik bij een spontaan bezoekje aan de speeltuin, een ochtendje in het klimparadijs of een dagje naar de dierentuin met een greep naar het tasje zo de deur uit hollen en toch goed voorbereid zijn.

Wat ik precies allemaal meeneem laat ik hier zien:

Alles op een rij:
Urban Rookies tasje
Hydrofiele doek
Luiers
Luierdoekjes
SOS bandjes
Zonnebrand
Flesje water
Carvan Cevitam GO!
Vallen en Stoten gel
EHBO reis setje
Disco pleisters
Koek
Paracetamol

Tasje
Het tasje is natuurlijk niet te missen. Met dit handige tasje heb ik alles bij de hand. Doordat hij handzaam is gooi ik hem gemakkelijk in mijn eigen tas of onderin de buggy, maar toch past er super veel in.

Hydrofiele doek
De hydrofiele doek is ontzettend handig voor allerlei dingen. Zo gebruik ik hem vaak als ondergrond om mijn dochter op te leggen op het moment dat ik haar verschoon als de ruimte niet zo fris blijkt, maar hij heeft ook al dienst gedaan als picknickkleed, schaduwdoek of handdoek. Ik heb hier een lekkere grote gepakt van 120×120 zodat je er veel kanten mee uit kunt.

Luiers
Deze zijn natuurlijk optioneel. Is jouw kind zindelijk dan kan je de luiers thuis laten, of ze vervangen voor een droge broek en schone onderbroek. Vergeet in dat geval ook geen plastic ziploc zakje om evt. natte kleding in mee te nemen.

Luierdoekjes
Ook deze zijn optioneel. Zelf gebruik ik ze ook als snoetenpoetsers of voor vieze handjes na een lekker ijsje.

SOS bandjes
Met de SOS bandjes kan je je kinderen lekker relaxt laten spelen. Mochten ze er ineens tussenuit floepen (ik weet hoe snel het kan gaan) hebben ze jouw telefoonnummer bij de hand en kan jij binnen no time gebeld worden.

Zonnebrand
Verbrande huidjes is natuurlijk niet de bedoeling! Daarom vind ik het handig om altijd een tube zonnebrand bij mij te hebben. Dit jaar hebben we gekozen voor die van Vision, die kwam als beste uit de test van de consumentenbond. Hij heeft verschillende kleurtjes in de tube zitten waardoor mijn kinderen hem geweldig vinden. Als de creme goed ingesmeerd is zijn de kleurtjes verdwenen en kunnen de kids lekker spelen.

Flesje water
Altijd handig om bij je te hebben. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar bij ons kunnen ze op elk ogenblik ineens kei-erge dorst hebben die natuurlijk a la minute gelest moet worden. 😉 Ook handig als je plots in een file terecht komt.
Om er een lekker smaakje aan te geven neem ik ook het volgende mee;

Carvan Cevitam GO!
Een mini flesje met limonadesiroop. Water is vaak wel te vinden, met dit kleine knijpflesje geef ik binnen no time een lekker smaakje er aan.

Vallen en stoten gel
Wonderzalf noemen wij het ook wel. Blauwe plek gevallen? Een beetje zalf en hij trekt binnen no time weg. Dankzij de nieuwe verpakking die niet zomaar barst heb ik er ook een in het tasje gegooid, zo kan ik ook onderweg smeren. 🙂

EHBO reis setje
Fijn om bij je te hebben. Hier zitten de meeste essentials in mocht het ergens mis gaan.

Disco pleisters
Om de schaafwonden wat op te fleuren.

Koek
Voor de spontane honger. Voor langere uitjes kan je natuurlijk ook een bakje fruit meenemen, broodjes of lekker snoeptomaatjes. Deze koekjes zitten er gewoon altijd in zodat hij zo mee te nemen is vanuit de gang.

Paracetamol
Deze is meer voor mijzelf! 

Het past er echt allemaal in

Klaar om te gaan 🙂

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Maak een moestuin

28 juni 2019

Volgende bericht

Uitje: Panbos in Katwijk

4 juli 2019