Uittip: Dagje Wildlands Emmen!

9 mei 2019Leonie van Zonneveld

Bij Urban Rookies inspireren we jou om er lekker op uit te trekken met jouw kleine Urban Rookie.

De komende tijd deelt Shanne van @huisjebijzee de leukste uittips in de omgeving van Emmen.

Wildlands.
Een prachtige plek om de gebieden Nortica, Serenga en Jungola te bezoeken. Wandel langs ijsberen, breng een bezoekje aan de pasgeboren leeuwenwelpjes of ga op bezoek bij avonturier Jim. Ieder gebied heeft zijn eigen stijl. 
Nortica is echt een poolgebied met veel rotsen en weinig planten. Hier kom je dieren tegen zoals de ijsberen, de pinguins en de zeeleeuwen. Ook kan je een ritje maken in een 4d attractie. 


Serenga is het savannegebied. Hier kan je met safari-ritje maken of in de achtbaan. Zelf neem ik graag een kijkje bij de leeuwen, zeker nu er welpjes zijn of bij de bavianen. En als t weer niet zo lekker is dan gaan we spelen in de binnenspeeltuin.
De Jungola is mijn persoonlijke favoriet. Hier begin je je wandeling langs de vlinders, ontmoet je doodshoofdaapjes en heb je uitgebreid uitzicht op de olifanten. Binnen kan je een boottocht maken over de Rimbula rivier of kijken naar Jim’s Jungleshow. De aankleding is prachtig en helemaal in stijl.  
En er is nog veel meer te ontdekken met grotere kinderen! 

Ben jij al eens in Wildlands geweest? Vind jij het ook leuk om anderen te inspireren en leuke uitjes uit jouw omgeving te delen? Graag!
Mail naar info@urbanrookies.nl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Uittip met kleine kinderen! Sprookjeswonderland in Enkhuizen

8 mei 2019

Volgende bericht

Uittip: Pluktuinen in Noordwijkerhout, Abbenes en Lisserbroek

19 juni 2019